Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Ladyjen kauden aloitus lauantaina!

15.05.2015

Lady Bouncers kohtaa kauden avauspelissä lauantaina 16.5.2015 klo 12 Kouvolan Indiansin. Peli pelataan Bouncersin kotikentällä Mikkelin Urpolassa. Joukkueet kohtasivat viime kaudella, jolloin ottelun vei Indians pistein 22-6. Tällöin Indiansin hyvä heittopeli ja puolustuksen syöttöjen katkot veivät Indiansin voittoon. Kausi 2014 oli joukkueiden osalta kuitenkin tasainen Bouncersin sijoittuessa neljänneksi ja Indiansin ollessa sarjan viides.

Kummankin joukkueen pelaajisto on kestänyt melko lailla samana kuin edellisellä kaudella. Uusia pelaajia on kumpaankin joukkueeseen kuitenkin tullut ja tämä tuo varmasti uutta joukkueiden peliin. Indians on vahvistanut edelliskaudestaan juoksupeliään, mutta odotettavissa lippupallon sm-kultamitalisteilta on myös laadukkaita heittopelejä, jotka haastavat Bouncersin takakenttää. Bouncers on kuitenkin talven aikana hionut sekä puolustus- että hyökkäyspeliään yhtenäisemmäksi, joten nähtäväksi jää pureeko Indiansin heittopelit samalla tavalla kuin viime kaudella.

Lady Bouncers on mukana lauantaina myös ravintolapäivässä, joten ottelun aikana voi nauttia game snacksinä hodareita periamerikkalaiseen tyyliin! Lady Bouncers American Football, Grill & Cafe:ssa tarjolla myös suussasulavat muffinssit, kahvit, limut, namit ja pikkusuolaiset. Kioskiin käy vaihtovälineeksi käteinen.
Tervetuloa nauttimaan naisten amerikkalaisesta jalkapallosta kaikin aistein!

 


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän