Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncers juhannustauolle

17.06.2015

Bouncersin miehillä kausi vasta aluillaan

Miesten 2. divisioonassa on ennen juhannustaukoa pelattu kolme kierrosta, joista tuloksena Bouncersille kahden pelin jälkeen 2 sarjapistettä. Tiukan väännön jälkeen ECG vei sarjapisteet Helsinkiin ottelun päätyttyä lopulta niukasti ECG:n hyväksi 28-32. Revanssia Bouncers pääsee kaksinkertaisen sarjan myötä hakemaan viime vuoden finaalivastuksesta 11.7 Velodromilla pelattavassa ottelussa. Sarjapisteet Bouncersille irtosivatkin kauden toisesta pelistä Hanko Sun Citya vastaan.

Yksi sarjan kovimmista vastuksista lienee ECG:n ohella Steelers, joka on suvereenisti kahminut sarjapisteet kotiin kolmesta pelaamastaan pelistä ja jättäen myös karusti Sun Cityn ja ECG:n nollille. Bouncers matkaakin Steelersin vieraaksi Kuopioon 4.7. Ennakkoasetelmista huolimatta Bouncersin miehet todistivat viime kaudella henkistä kovuuttaan kääntää epätoivoisimmatkin asetelmat voitoksi, joten Kuopioon Bouncersin herrat matkaavat tavoitteenaan ei vähempää kuin sarjapisteet kotiintuomisina.

Menneellä viikolla sarjassa pelitaukoa pitänyt Bouncers kohtaa kuitenkin ennen Steelersiä kotonaan Raisio Oakmenin, jolla sarjapisteet ovat jääneet vielä nollille edellisistä peleistä Steelersiä (49-3) ja Sun Citya (58-17) vastaan.

Naisten 1.divisioonaa pelattu jo viisi kierrosta

Bouncersin naisten joukkuetta alkukauden rosteria kaventaneet sairastuvalla käynnit ja pienet loukkaantumiset vauhdittivat ensimmäisen kahden pelin tappioputken kotona pelatuissa peleissä Kouvola Indiansia (6-26) ja Kuopio Steelersia (8-45) vastaan. Naiset pääsivätkin sarjapisteiden makuun viimein täydehköllä rosterilla vasta kolmannessa kotipelissä Hyvinkää Falconsia vastaan, joka päättyi Bouncersin hyväksi 20-0.

Kahdesta viimeisimmästä vierasottelusta Bouncersin naiset ovat hakeneet myös sarjapisteet kotiin voittaen ensin Joensuu SheWolvesin 0-76 ja Raisio Oakladiesin 0-58.

Naisten 1. divisioonan mielenkiintoinen yllättäjä tällä kaudella on ollut ehdottomasti Hämeenlinna Huskies, joka jäi viime kaudella sarjan viimeiseksi. Tällä kaudella Huskies edustaa tappiottomalla pelillään runkosarjan kovinta kärkeä. Bouncers lähtee mittelöimään Hämeenlinnaan 19.7, jolloin naiset saavat varmasti pistää peliin parasta osaamistaan, jotta sarjapisteet matkaavat naisten mukana Mikkeliin.

Toinen mielenkiintoinen vastus on runkosarjan viimeinen ottelu Porvoo Butchersia vastaan naisten EM-kisojen jälkeen 23.8. Ennakkoasetelmien perusteella ottelusta voi odottaa erittäin tasaista kamppailua, sillä viiden pelin jälkeen molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä tasoissa sarjapisteissä (6).

Seuraava ottelu juhannustuon jälkeen pelataan Bouncersin naisten osalta 12.7 kotona, jolloin vastaan astelee ensimmäistä kauttaan pelaava, vielä ilman sarjapisteitä jäänyt Helsinki Wolverines.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän