Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncersilla ja Sun Cityllä edessä ensimmäinen ”pudotuspeli”

17.07.2015

Bouncers kohtaa Sun Cityn huomenna lauantaina 18. heinäkuuta vieraskentällä Rukki-areenalla Hangossa. Kyseessä on Bouncersin ensimmäinen vieraspeli Hangossa ja sitäkin tärkeämpi peli siksi, että pelin voittaja ottaa hyvin todennäköisesti kiinnityksen välieräpaikkaan.

Bouncersin vieraskiertue on lähtenyt takkuisesti liikenteeseen, sillä kotiintuomisina ovat olleet tappiot Steelersiä (42-13) sekä East City Giantsia (14-6) vastaan.

Sarjatilanne onkin hyvin mielenkiintoinen, Kuopion dominoidessa sarjaa, kaikki muut joukkueet ovat pelanneet hyvin tasaisia vääntöjä. Hangolla ja Mikkelillä on molemmilla viiden pelin jälkeen saldona 2 voittoa ja 3 tappiota.

Bouncers-toimitus on kiinnittänyt huomiota siihen, että Hangon voitot ovat tulleet silloin, kun joukkueessa tahtipuikkoa on heiluttanut monilahjakkuus #17 Joakim Lindholm. Näissä kahdessa Lindholmin kipparoimassa pelissä Hanko on tehnyt yhteensä 107 pistettä Hangon 150:stä pisteestä, eli enemmän kuin Bouncers yhteensä. Jos ja kun Lindholm pelaa, Bouncers-puolustuksella tulee olemaan hikinen iltapäivä, koska pelinrakentajan paikalta hyvin itsekin juokseva Lindholm pystyy tarvittaessa heittämään palloa pitkällekin.

Bouncersin päävalmentaja Jyrki Hämäläinen kommentoi peliä näin:

” Pelissä on käytännössä kyseessä play off -paikka. Hangolta odotan vahvaa juoksuhyökkäystä, jonka pysäyttäminen on olennaisen tärkeää. Bouncersin hyökkäyspeli taas on monipuolisempaa ja pystymme ratkaisemaan pelejä myös heittämällä vaikkakin luotamme myös juoksuhyökkäykseemme Ilkka Jämsän johdolla. Joukkueiden rosterien laajuudella ja pelipäivän säällä voi olla yllättäviä vaikutuksia lopputulokseen. 2-divari on ollut tähän mennessä tiukka ja tasainen sarja ja toivottavasti sellaisena säilyy loppuun asti.”

Kickoff Rukki-areenalla on klo 14, silloin nähdään, kumpi joukkueista haluaa tosissaan jatkaa taistelua Rautamaljasta!

 


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän