Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncers sai kotiedun välierään!!

02.08.2015

Bouncersin vieraskiertueen viimeinen peli oli 1.8 Raisiossa Oakmenia vastaan. Jo viime kaudella 3-divisioonassa Raisio osoitti olevansa vaarallinen vastustaja ja se tiedostettiin nytkin. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Bouncers oli kotonaan vain maalin verran parempi.

Raisio oli kuitenkin saanut haalittua kasaan vain 14 miehen rosterin, joten tiedossa oli Tammimiehille hikinen iltapäivä.

Peli alkoikin Mikkelin kannalta haastavasti, kun ensimmäiset pistesuoritukset teki Raisio, joka pelasi viiden laitahyökkääjän systeemillä. Lisäpiste pelaamalla sisään ja tilanne kotijoukkueelle 8-0.

Ensimmäisellä puoliajalla pallo vaihtoi tiuhaan omistajaa, kunnes  pelinrakentaja #86 Henri Heiskanen johdatti hyökkäyksen maalialueen lähelle, josta keskushyökkääjä #30 Janne Tissari punnersi pallon väkevästi maaliin. QB Heiskanen juoksi itse lisäpisteet sisään ja peli tasan 8-8.

Tämä jäikin puoliaikatulokseksi johon Bouncers ei todellakaan ollut tyytyväinen, taasen kapteeni #13 Pasi Harmoinen piti joukkueelle puhuttelun ja toiselle puoliajalle Bouncers lähit ”ilon kautta” ja taisteluilme oli aivan erilainen.

Heti toisen puoliajan alkuun QB Heiskanen löysi maalialueelta vapaana TE #87 Olli Karhun, joka koppasi pallon varmasti ja tilanne 14-8. Lisäpiste epäonnistui.

Raision luovuttua pallosta Heiskanen löysi vapaana päivän parhaaksi hyökkääjäksi valitun laitahyökkääjä #55 Heikki Vänttisen joka koppasi pallon ja teki päivän ensimmäisen TD:nsä, lisäpiste taas epäonnistui, tilanne 20-8.

Tästä sisuuntunut Raisio onnistui tekemään vielä kavennuksen 20-14 hienolla heittopelillä. Taas lisäpiste epäonnistui ja tilanne 20-14.

Pelin kulminoitukin sen jälkeen tilanteessa, jossa Bouncersilla oli 2 yritys ja n. 7 jaardia uusiin omalla 7 jaardin linjalla. Pelinrakentaja Heiskanen odotteli kylmän rauhallisesti, että #55 Vänttinen löysi tilaa kentältä ja upea heitto, jonka Vänttinen koppasi varmasti, muutama harhautus ja spurtti, niin allekirjoittaneen mielestä Bouncersin historian pisin (93 jaardia) Touchdown näki päivänvalonsa. Peli 26-14.

Tämän jälkeen puolustus ei antanut enää juurikaan tilaa Oakmenin hyökkäykselle ja pelin kaksi viimeistä Touchdownia merkattiinkin Bouncersin erikoispelijoukkueelle ja nimenomaan nopealle  DB #54 Erkka Korhoselle, joka palautti kaksi Raision lentopotkua upeasti maaliin saakka. Näissä maaleissa lisäpisteet onnistuivat ja lopputulos 40-14.

Bouncers palkitsi joukkueen parhaina hyökkäyksestä #55 Heikki Vänttisen, joka laitahyökkääjänä eteni yli 200 jaardia ja teki 2 touchdownia. Puolustuksen parhaana palkittiin #54 Erkka Korhonen, joka kahden  puntin palautus-TD:n lisäksi otti tärkeän syötönkatkon ja jakeli puolustuksessa muutenkin hirmuisia pommeja.

Koko joukkue pelasi hienosti, mutta silmiinpistävää oli taas RB#20 Ilkka Jämsän upeat juoksut, sekä hyökkäyksen ja puolustuksen linjassa pelanneen tulokaspelaaja #63 Juuso Rallin kehittyminen kauden aikana, tuloksena puolustuksen puolella mm. 2 pelinrakentajan säkitystä.

Jatkopelien osalta tilanne muuttui mielenkiintoiseksi, kun kaikki 4 voittoa ottaneet Bouncers, Sun City ja ECG ovat pelanneet ristiin. Bouncers saa kotiedun välierään keskinäisten otteluiden maalieron vuoksi, joissa Mikkeli oli paras, Sun City toinen ja ECG kolmantena jäi ulos pudotuspeleistä.

Välierän voittanut pelaa Rautamaljassa runkosarjan voiton varmistanutta Kuopion Steelersia vastaan.

Bouncersin runkosarja jatkuu 8.8 Urpolan tekonurmella sarjakärki Steelersiä vastaan klo 14. Vaikka runkosarjan kannalta pelissä ei hirveästi ole panosta, niin ”paikallisvastustajan” kanssa taistellaan aina Savon herruudesta, joten tule kannustamaan kotijoukke voittoon!

 


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän