Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncers taisteli tiensä Rautamalja-otteluun!!

16.08.2015

Lauantaina 15.8 Urpolan tekonurmella nähtiin kakkosdivisoonan tämän kauden kovin taisto, kun kotijoukke Bouncers ja Hangon Sun City taistelivat pääsystä sarjan finaaliotteluun, Rautamaljaan.

Peli alkoi kotijoukkueen kannalta upeasti, kun Bouncers pääsi aloittamaan hyökkäyksen #55 Heikki Vänttisen potkunpalutuksen jälkeen  omalta n.30:n jaardin viivalta. Bouncers kuljetti palloa maata pitkin pääasiassa väkivahvan keskushyökkääjän #20 Ilkka Jämsän toimesta aina maalialueen lähelle, josta FB #30 Janne Tissari punnersi pallon maaliin. #87 Olli Karhun lisäpistepotku haarukkaan ja tilanne 7-0.

Karhun upean aloituspotkun jälkeen Sun Cityn palauttaja hieman haparoi ja Hanko joutui aloittamaan ensimmäisen hyökkäysdraivin muutaman jaardin pasta omasta maalistaan. Tästä Hanko ei kuitenkaan hämmentynyt vaan eteni mallikkaasti, kunnes Hankolaisten harmiksi RB Ikpah pudotti pallon ja Bouncers-puolustus peitti sen. Mikkeliläishyökkäys kiitti ja kumarsi ja päätti hyökkäysdraivin #86 Henri Heiskasen  upeaan heittoon, jonka Vänttinen nappasi kiinni maalialueella. Hanko blokkasi lisäpisteen ja tilanne 13-0 kotijoukkueelle.

Hanko kuittasi tuohon maaliin seuraavalla draivilla, Bouncersin puolustuksen ottamien typerien rangaistusten avittamana edeten mallikkaasti kentän poikki pääasiassa RB Ikpahin ja QB Linholmin juoksuilla. Ensin keskushyökkääjä paineli lähietäisyydeltä maaliin ja QB Lindholm juoksi lisäpistepelin maaliin, tilanne 13-8.

Seuraavalla hyökkäysvuorolla Bouncers antoi hieman erikoisella tavalla tasoitusta peliin, kun neljänneksen vaihduttua Downmarkerin pitäjälle kävi virhe ja Bouncers joutui punttaamaan jo kolmannella yrityksellä.

Hangolla oli hyvä momentum päällä ja Sun Cityn hyökkäys eteni vastustamattomasti kentällä. Maaliin pallon kuljetti upeasti QB Lindholm ja lisäpisteen juoksi sisään vuorostaan RB Ikpah. tilanne 13-16.

Seuraava kotijoukkueen hyökkäys päättyi syötönkatkoon, jonka jälkeen Bouncers puolustus pakotti vieraat potkaisemaan lentopotkun.

Bouncers-hyökkäys ei enää haparoinut vaan paineli maaliin loppujen lopuksi QB Heiskasen upealla QB-Sneakilla. Hanko Blokkasi jälleen XP-potkun ja tilanne 19-16.

Sitten olikin Hangon vuoro näyttää heittohyökkäystään, Bouncers-puolustuksen ottaessa tyhmiä rangaistuksia QB Lindholm Löysi vapaan laitahyökkääjän joka koppasikin TD:n ja Lindholm itse juoksi taas lisäpisteet sisään. 19-24.

Puoliaikaa oli jäljellä vain pari minuuttia, kun Bouncers lähti taas hyökkäämään, ensin Vänttinen otti pitkän kopin QB Heiskasen heitosta ja muutaman yrityksen jälkeen RB Ilkka Jämsä paineli vastustamattomasti maaliin saakka. Lisäpiste epäonnistui ja tilanne 25-24.

Näytti jo hyvin vahvasti siltä, että kotijoukkue pääsisi johdossa puoliajalle, mutta Hanko oli eri mieltä, kaksi upeasti toteutettua play-action peliä, Bouncers puolustuksen nukahdus ja QB Lindholm näytti että hän osaa heittää tarvittaessa pitkällekin. Varma koppi laitahyökkääjä Joakim Backmanilta joka teki tilanteeksi 25-30. Se jäikin puoliaikatulokseksi, kun Bouncers-puolustus pystyi pysäyttämään QB Lindholmin lisäpistejuoksun, joka muodostuikin yllättävän tärkeäksi pysäytykseksi.

Toisella puoliajalla Bouncers-puolustus muutti peli-ilmettään ja löi hanat kiinni. Hankoa ei enää laskettu pisteiden tekoon. Bouncersin ensimmäisellä hyökkäysvuorolla QB Heiskanen löysi laitahyökkääjä Heikki Vänttisen, joka pinkoi 75 jaardisen TD:n. Lisäpiste epäonnistui.

Tämä jäikin ottelun lopputulokseksi, kun Hanko vielä lopussa yritti raivoisasti ohitse, mutta viimeinen kiri päättyi Fumbleen ja QB Heiskanen sai lopettaa pelin jälleen kerran Victory Formationilla.

Bouncers haluaa kiittää vierasjoukkuetta erinomaisen tiukasta väännöstä. Erityiskiitokset myös farmisopimuksen myötä apuna olleille Jyväskylän Jaguaareille Iiro Piipolle sekä Otto Lähdesmäelle.

Ja tietysti kiitos upealle kotiyleisölle sekä selostajallemme Jari Somerolle.

Seuraavaksi Bouncers lähtee ensi lauantaina Rautamaljaan haastamaan ennakkosuosikki Kuopio Steelersiä!


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän