Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Pelaaja-uutisia!

11.01.2016

#13 Tuomas Rasilainen

#13 Tuomas Rasilainen

Kuten jo aiemmin kerroimme facebook-sivullamme, Bouncersin viime kauden parhaaksi hyökkääjäksi valittu laitahyökkääjä Heikki Vänttinen siirtyi syksyn aikana hallitsevan Suomen mestarin Roostersin riveihin. Bouncers toivottaakin Heikille, joka samalla onkin ensimmäinen Bouncersista vaahteraliigaan siirtynyt pelaaja, onnea ja menestystä!

Bouncerskaan ei ole levännyt laakereillaan  offseasonin aikana, vaan uusien valmentajien myötä Mikkeliin saadaan myös vahvistusta pelikentällekin.

Uusimpana Bouncers-pelaajana esitelläänkin kokenut Tuomas Rasilainen. Tämä 32 -vuotias konkari on pelalannut jenkkifutista jo 13 vuotta, joista mm. Vaahteraliigassa 5 vuotta.

Vikkeläkinttuinen Tuomas onkin jo monelle Bouncersilaiselle tuttu Lappeenrannan Rajaritareista, jossa Tuomas onkin koko peliuransa pelannut. Nyt kun Lappeenrannassa ei ole joukkuetta, oli helppo päätös tulla tuttujen valmentajien sekä yhteisiltä leireiltä tuttujen pelaajien joukkoon mukaan.

Tuomaksen lisäksi joukkueeseen on liittynyt välivuoden pitänyt ikitaistelija Simo Herttuainen. Monipuolinen Simo pystyy pelaamaan erittäin fyysistä peliä molemmin puolin palloa.

Tervetuloa Tuomas ja Simo!


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän