Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Esa Suhosesta Bouncersin miesten päävalmentaja

25.04.2016

Bouncersin valmennus on muuttunut kuluneen offseasonin aikana. Bouncers nimitti päävalmentajakseen Esa Suhosen ja entinen päävalmentaja Jyrki Hämäläinen jatkaa joukkueenjohtajana sekä koordinoi juniorivalmennusta.
Alla ote Länsi-Savon jutusta:
”Mikkeliläinen jenkkifutisjoukkue on ollut lokakuusta lähtien kokeneiden lappeenrantalaisvalmentajien Esa Suhosen ja Mikko Hovin opissa ja tulosta on alkanut jo näkyä sanoo seuran puheenjohtaja Jyrki Hämäläinen.
— Uudet tuulet ovat vieneet joukkuetta eteenpäin. Pelaajillekin on hyvä asia, että on vaihtuvuutta valmennuksessa. Kun samat naamat juttelevat aina samoja asioita, ei niitä enää kuunnella niin tarkalla korvalla, Hämäläinen toteaa. Uusiin valmentajiin Hämäläinen on tyytyväinen.
— He ovat kokeneita valmentajia ja heillä on pelitaustaa Vaahteraliigasta ja maajoukkueesta. Päävalmentajana toimiva Esa Suhonen kiittelee Bouncersin toimintaa.
— Erittäin hyvältä vaikuttaa. Mikkelissä on hyvä pohja, tausta-asiat ovat kunnossa, pelaajia on paljon ja harjoitusolosuhteet ovat hyvät. — Meillä on paljon hyviä pelaajia. Taitotaso on hyvä, joten joukkuetta pystyy kehittämään ja pelaajista tekemään parempia ja parempia. Odotan innoissani kauden alkua.”
Mainittujen lisäksi Kai Koistinen ja Kai Turpeinen jatkavat apuvalmentajina.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän