Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Tiukka taisto Nokialla

25.07.2016

Lauantaina 23.7 Nokia Ghosthunters isännöi Mikkelin Bouncersia Menkalan kentällä. Lämpimässä kelissä pelattu peli muotoutui tiukaksi väännöksi, josta kotijoukkue selviytyi voittajana.

Bouncers aloitti pelin hyökkäyksellä ja kuljettikin palloa varsin mallikkaasti sekä juoksemalla että heittämällä. Ensimmäinen draivi kuitenkin päättyi ilman pistesuoritusta ja sen jälkeen palloi vaihtoi omistajaa.
Pelissä mentiin ensimmäinen neljännes ilman pistesuorituksia, kunnes heti toisen neljänneksen alkuun Nokian puolustuksen linjasta päästiin taklaamaan QB Henri Heiskasta juuri kun hän oli heittämässä palloa, tuomaristo tulkitsi tämän fumbleksi ja nokian puoltustus poimi tästä pallon ja kuljetti maaliin saakka. Lisäpiste onnistui ja ensimmäisen puoliajan lopputulokseksi jäi 7-0 isännille.

Toisella puoliajalla ensimmäisen TD:n teki ottelun hahmo, Nokian nuori pelinrakentaja #17 Thomas Salenius. Saleniuksen omat juoksut olivat koko pelissä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ainoa, mitä Bouncers ei saanut Ghosthuntersin hyökkäyksestä kunnolla estettyä.

Bouncersin hyökkäys tuntui tyrehtyvän jokaisella kerralla kun se pääsi Redzonelle, päätösneljänneksellä hyökkäyksen avuksi siirtyi #18 Erkka Korhonen, Erkka kiitti mahdollisuudesta ja toi hienolla kopilla Bouncersin vielä 8:n pisteen päähän kotijoukkueesta, lisäpiste kuitenkin blokattiin ja tilanteeksi jäi 14-6.

Heti maalin perään kotijoukkue löysi kuitenkin aukon Bouncers puolustksesta ja siirtyi nopeasti redzonen tuntumaan ja pääsi kenttäpotkumaalilla viimeistelemään ottelun lopputulokseksi 17-6.

Kaiken kaikkiaan Bouncers pelasi tiukan väännön Nokialaisten kanssa, mutta vähän jäätyi maalialueiden läheisyydessä.

Koska pisteet jäivät Nokialle, Bouncersilla on edessään tulevana lauantaina ensimmäinen ”pudotuspeli”. Siinä pelissä ratkeaa, että pääseekö Bouncers pudotuspeleihin vai ei.

Eli lauantaina 30.7. klo 14 Urpolan tekonurmella Bouncers-ECG. Vapaa pääsy! Tule kannustamaan kotijoukkue pudotuspeleihin!!!