Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Kauden 2017 kapteenit joukkueensa näköisiä

18.03.2017

Lady Bouncersin kauden 2017 kapteeneiksi on nimetty Laura Pekkarinen (DL/OL), Susanna Latvala (LB/RB), Marleena Himanen (QB/FS) ja Heta Timperi (WR/FS).

– Kapteenisto edustaa koko joukkueen yhteisiä arvoja. Tämä kapteenisto on henkisesti kuin fyysisesti vahva, kurinalainen ja heidän työmoraalinsa on korkea. Kapteeniston voitontahto ja peliäly yhdistettynä joukkuepelaamiseen sekä hyvän joukkuehengen luomiseen tulee varmasti näkymään kesällä kaikessa tekemisessä, summaa päävalmentaja Liukkonen valmennuksen perusteluja kapteenivalinnoista.

Heta Timperi

Heta Timperi

– Kapteeneita on monenlaisia, toiset ovat hiljaisempia ja johtavat esimerkillään, toiset taas enemmän äänessä ja ovat tällä lailla luomassa joukkuehenkeä. Molemmat yhtä tärkeitä ominaisuuksia ja näissä kapteeneissa yhdistyvät kyllä molemmat puolet”, jatkaa Liukkonen.

 

Kapteeniringin uusin tulokas on Heta Timperi, joka pelaa toista kauttaan jenkkifutista. Heta on ahkera ja monipuolinen urheilija, joka varmasti pystyy esimerkillään johtamaan tiukoissakin paikoissa joukkuetta kesällä. Timperin voitontahto on kova ja se näkyi jo hänen tulokaskaudellaan yhtenä pelintekijänä epämukavissakin tulosasetelmissa. Se itsevarmuus ja luottamus joukkueen tekemiseen tulee toimimaan ensi kesänäkin loistavana esimerkkinä kaikille.      

Marleena Himanen

Marleena Himanen

Marleena Himanen aloittaa kuudennen pelikautensa johtamalla hyökkäystä pelinrakentajan paikalta. Himanen on haasteita pelkäämätön, monipuolinen luottopelaaja, joka on pelaamisensa ohella valmentanut laitahyökkääjiä ja puolustuksen takakenttää jo neljänä kautena. Himanen on ansainnut pelaajien kuin valmennuksenkin luottamuksen kurinalaisella tekemisellään ja voitontahtoisella asenteellaan.

Susanna Latvala

Susanna Latvala

Nollasta sataan nanosekunnissa kiihtyvän linebackkeri Susanna Latvalan mukaan on joukkueessa nimetty jo taklaustekniikoitakin. Jos pelinrakentaja on hyökkäyksen puolella koordinaattorin oikea käsi, niin Latvala on puolustuksen puolella vasen. Omaa pelipaikkaansa räjähtävällä ja varmalla asenteella pelaava Latvala pystyy ohjaamaan silti rauhallisesti puolustusta ja neuvomaan pelaajia pelin tiimellyksessä. Latvala on menneen kuuden vuoden aikana myöskin koordinoinut ja valmentanut puolustusta, joka näkyy hyvänä peliälynä kentällä.

Laura Pekkarinen

Laura Pekkarinen

Laura Pekkarinen on myöskin Latvalan ja Himasen ohella konkaripelaajia, jolla kokemusta on karttunut niin hyökkäyksen kuin puolustuksen linjan valmentajana kuin puolustuksen koordinaattorina. Pekkarinen on valmis tekemään töitä joukkueen eteen niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja tehty työ on poikinut myös kutsun maajoukkuekarsintoihin tulevia MM-kisoja varten. Pekkarinen pelaa täydellä sydämellä joukkueelleen ja jättää kaiken kentälle joka pelissä. 

Liukkonen on erittäin tyytyväinen kapteenistoon.
-Vaikka jokainen kapteeneista on varmasti pelipaikansa parhaimmistoa eli yksilöinä jo loistavia esimerkkejä, niin uskon että ensi kesänä ratkaisee, kuten edellisenäkin, miten hyvän joukkuehengen ja sitä kautta voittamiskulttuurin saamme päälle. Avainasemassa tätä henkeä ovat luomassa nämä esimerkilliset kapteenit.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän