Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Lady Bouncersin Laura Pekkarinen mukaan Kanadan koneeseen

19.05.2017

Kuvaaja Manu Eloaho

Mikkelin Lady Bouncersin Laura ”Luru” Pekkarinen on valittu mukaan lopulliseen naisten amerikkalaisen jalkapallon maajoukkueeseen. Paikkansa Luru lunasti puolustuksen linjasta, joka lieneekin se ”omin” tontti tuolle aina loppuun asti pelaavalle, nopealle saalistajanaiselle. Kotiseurassa Bouncersissa Luru on sekä yksi pelaajavalmentajista että joukkoja johtavista kapteeneista. Maajoukkueen toinen karsintaleiri järjestettiin viime viikonloppuna Pajulahdessa, jossa mikkeliläisväriä oli edustamassa myös puolustuksen linjanainen Julija Chichaeva sekä lineback Emilia Kemppi, mutta heidän tiensä päättyi viimeiseen karsintavaiheeseen.

Maajoukkue suuntaa kesäkuussa Kanadassa järjestettäviin MM-kisoihin, jossa tavoitteeksi on monessa yhteydessä nostettu vähintäänkin mitali, jollei jopa kirkastaa edellisista MM-kisoista voitetun pronssin väriä. MM-kisojen ajan naisten sarjat ovat pelitauolla.

Vuoden 2017 naisten MM-kisat pelataan Langleyssa, Kanadassa 24.–30.6.

Koko keltamustayhteisö toivottaa Lurulle menestystä kisoihin!


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän