Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Ladyt palasivat voittokantaan Raisiossa

05.06.2017

Mikkelin Lady Bouncers vieraili eilen sunnuntaina (4.6.) hikisen iltapäivän vietossa Raisiossa West Coast Phoenixin Kerttulan kotikentällä. ”Helluntaiheilojen” kovan ja fyysisen kamppailun päätteeksi sarjapisteet lähtivät bussin mukana Mikkeliin luvuin 0-32 (0-20).

Vaikka lukemat olivat lopulta melko selkeästi mikkeliläisille kallellaan, oli taistelu jaardeista vivahteikkaalla ja paikoin kuoppaisella viheriöllä loppuun asti saakka tiukkaa. Raisiolaisten vahva juoksupeli sekä syvään takakentälle ulottuva heittouhka pitivät Ladyjen puolustuksen varpaillaan. Puolustus kuitenkin pelasi hyvin yhteen ja sai jätettyä kotijoukkueen maaleitta. Mikkeliläisten hyökkäyksessä edettiin pääsääntöisesti juosten.

Päävalmentaja Miia Liukkonen tiivisti pelin ratkaisevat tekijät:

” – Pystyimme pelaamaan Raision heittohyökkäyksen pois ja vastaamaan blitzaavaan puolustukseen. Heiltä ei tullut mitään suurempia yllätyksiä peliin, johon emme olisi jo alustavan viikon scoutti-treeneissä varautuneet. Edellisen viikon kotipelissä nähty hermostuneisuus oli tiessään ja koko joukkue nosti tasoaan – eikä vähempää tämän vuoden rookiet. Pelissä tuli myös laajalla rintamalla onnistumisia, jotka tietenkin vaikuttivat olennaisesti suuremmassa kuvassa pelin lopputulokseen. Pääsimme heti avaamaan pistetilin Emilia Kempin hienolla juoksulla ja portsarituuletuksella. Siitä lähtikin sitten peli rullamaan. Puolustus piti kurinalaisesti nollapelinsä torpaten Raision heittohyökkäyksen. Meidän hyökkäyksessä etenkin juoksupeli lähti kulkemaan Marleena Himasen johdolla ja väläyttelimme heittopeleillä pisteitäkin tauluun. Erityisen tyytyväinen olen rookie-pelaajien näyttöihin tässä pelissä. He pelasivat tiukoissakin paikoissa erittäin kurinalaisesti.”

Naisten 1-divisioonassa vietetään seuraavat 5 viikkoa MM-kisoista johtuvaa taukoa. Seuraava ottelu Lady Bouncersilla on edessä Urpolan kotimaisemissa sunnuntaina 16.7. kun vastaan asettuu viime vuoden finaalivastus Hyvinkää Falcons. Kick off klo 14.30.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän