Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Ensimmäinen kotivoitto

23.07.2017

Bouncers avasi voittosarakkeensa Urpolassa 22.7 pelatussa pelissä Nokia Ghosthuntersia vastaan.

Mikkelissä oltiin tehty kokoonpanomuutoksia sen verran, että laitahyökkääjän tontilta pelinrakentajaksi palasi #86 Henri Heiskanen ja #87 Olli Karhu palasi pelinrakentajan tontilta vuorostaan laitahyökkääjäksi.

Tämä vaihdos oli onnistunut, sillä QB Heiskanen heitti pelissä jopa 6 Touchdownia ja juoksi itse vielä upeasti yhden pitkän TD:n.

Pelin ensimmäisen pistesuorituksen teki #87 Karhu potkumaalilla. Tilanne 3-0. Seuraavaksi #88 Iiro Paakki koppasi Heiskasen heiton maalialueella ja tilanne lisäpisteen epäonnistuttua 9-0.

Seuraavana vuorossa oli #87 Karhun vuoro kopata Heiskasen heitto maalialueella ja tilanne 15-0, joka jäi myös puoliaikatulokseksi.

Toisella puoliajalla helteinen Urpolan kenttä alkoi syömään tehoja kapealla rosterilla taistelleilta Nokialaisilta. Bouncers-puolustuksen linjassa pelanneet DE:t#79 Juuso Hirvonen ja Steelersiltä lainassa ollut #78 O-P Varis antoivat Nokian pelinrakentajalle hyvää painetta ja kiertopeleissä mm. #16 Tiivo Savolainen ja #19 Toni Pylkkänen sekä #37 Jesse Matiskainen taklasivat varmasti pallonkantoyritykset. Niinpä Nokia ei päässyt hätyyttelemään Mikkeliläisten maalialuetta oikeastaan kunnolla kertaakaan.

Toisen puoliajan avauspisteet merkattiin rookie RB #22 Ville Talasojalle, taaskin QB Heiskasen heitosta. Tämän jälkeen QB Heiskanen puhkoi kentän itse noin 50:n jaardin pituisella TD:llä.

Seuraavat TD:t tekivät vielä WR #80 Olli Korhonen sekä toistamiseen #22 Talasoja. Loppulukemat viimeisteli upeasti ensimmäistä jenkkifutispeliään pelannut WR #35 Aleksi Liikanen, joka karisteli taklaajat jaloistaan ja kirmasi noin 50:n jaardin matkan maaliin asti. Kaikki nämä QB Heiskasen heitoista. Viimeisen TD:n jälkeisen lisäpisteen koppasi vielä TE #88 Paakki ja näin lopputulokseksi jäi 47-0.

Vaikka Bouncers hyökkäys tekikin maalinsa pääosin heittämällä, pystyi se liikuttelemaan palloa kentällä suhteellisen tasapainoisesti myös juosten. Eritoten RB #39 Samuli Peltonen sekä #87 Karhu juoksivat kentällä mallikkaasti QB 86 Heiskasen ohella.

Erityiskiitos mukana olleille Kuopion Steelers-pelaajille, DE O-P Varikselle, LB Leevi Ojalalle ja DB Janne Pöntiselle!

Seuraava peli Bouncersilla on Sunnuntaina 30.7 klo 14 Urpolan Tekonurmella! Tule Paikalle!


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän