Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncers juhli kauden 2017 päättäjäisiä

04.10.2017

Bouncers juhli kauden 2017 päättäjäisiä perjantaina 29.9 Kulttuuritalo Tempossa. Seuran yhteisessä juhlassa syötiin hyvin, vietettiin aikaa yhdessä, pidettiin puheita ja palkittiin niin pelaajia kuin seuratöissä ansioituneita.

Ahkerasta seuratyöstä tunnustusta saivat Niko Kovanen ja Merja Hölttä.

Kauden 2017 valmentajana palkittiin junioreiden valmentajana kaudella 2017 toiminut Sami Hölttä.

Kauden 2017 Bouncerina palkittiin MM-kisoissakin pelannut Laura Pekkarinen. Ansioitunut Pekkarinen palkittiin lisäksi Vuoden 2017 linjanaiseksi. Lisäksi naiset äänestivät Lauran Vuoden LADY-palkinnon saajaksi. Pekkarisella oli tiukka kausi, sillä muiden ollessa MM-kisatauolla, painoi Pekkarinen töitä maajoukkueen riveissä. Lisäksi Laura toimi kotijoukkueensa kapteenitiimissä.

Lady Bouncersin Kapteenien valinta 2017-palkinnon sai joukkueen centterinä pelannut Merja Hölttä.

Kauden 2017 rookiena palkittiin sekä hyökkäyksen että puolustuksen takakentällä pelannut Hanna Kuisma.

Toista kauttaan Lady Bouncersissa pelannut Heta Timperi vastaanotti Special Teams Player 2017-palkinnon sekä Hyökkäyksen paras pelaaja –palkinnon. Timperi toimi kaudella 2017 myös yhtenä joukkueen kapteeneista.

Puolustuksen parhaana pelaajana palkittiin pieni mutta vaarallinnen Jenni Kuitunen, joka vieraili kauden aikana tuuraamassa myös kapteenin roolissa.

Kehittynein pelaaja 2017-palkinto jaettiin ensimmäistä kauttaan joukkueen ykkös QB:na pelanneelle Marleena Himaselle, joka pitkästä peliurastaan huolimatta osoitti jälleen huikeaa kehitystä omalla uudella pelipaikallaan.

Kauden 2017 MVP:nä palkittiin sekä tahdoltaan että fysiikaltaan voimakas Emilia Kemppi. Kemppi osoitti erinomaista taitoa ja peliälyä molemmin puolin palloa ja suoriutuminen näkyy myös erinomaisina lukuina kauden 2017 tilastoissa.

Miehet jakoivat palkintoja seuraavasti.

Hyökkäyksen parhaana pelaajana palkittiin laitahyökkääjänä pelannut Teemu Puukka.

Puolustuksen parhaana palkittiin kentällä esimerkillistä johtajuutta ja peliälyä osoittanut Erkko Saarinen.

Parhaan linjamiehen palkinnon vastaanotti vastustajien linjamiehille päänvaivaa aiheuttanut Atte Häkkinen.

Kauden rookiena palkittiin Joonas Puolakka.

Special Teams-palkinto jaettiin Erkka Korhoselle, joka venyi erinomaisiin suorituksiin kentällä.

Sekä MVP-, että Pelaajien valinta-palkinnon sai Henri Heiskanen.

Nyt kun kausi 2017 on saatu pakettiin, siirretään katseet kohti tulevaa. Treenikausi polkaistiin käyntiin naisten ja miesten avoimilla treeneillä 3. ja 5.10., ja sen myötä myös uusien pelaajien rekrytoinnilla. Uuteen kauteen valmistautuminen on alkanut, ja tulevaa kesää odotetaan jo innolla.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän