Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Lajikokeiluilta naisille perjantaina 24.11!

16.11.2017

Naisten joukkue Lady Bouncers järjestää kaikille yli 16-vuotiaille naisille avoimen lajikokeilun perjantaina 24.11.2017. Harjoitukset pidetään LähiTapiola Areenalla (Kalevankankaantie 5) klo 16.30 – 18.00. Treenikerta on osallistujille ilmainen.
 
Ilmoittaudu lajikokeiluiltaan sähköpostitse osoitteeseen:
puheenjohtaja@bouncers.fi
Jos kaverisikin on tulossa voit samalla ilmoittaa molemmat. Samaisesta osoitteesta voit kysellä lajista, harjoittelusta, joukkueesta yms.
 
Jenkkifutarin täysvarustusta ei tarvitse kaapista löytyä, vaan urheiluvaatetus, juomapullo ja lenkkarit/napparit riittävät. Varustuksessa kannattaa ottaa huomioon, ettei halli ole ”täyslämmin” tila eli jos ulkona on paukkupakkaset, tulee urheiluvaatetuksen olla myös lämmin. Liikettä ja hauskuutta on kuitenkin luvassa, joten harjoituksissa lämpenee varmasti niin mieli kuin kehokin nopeasti.
 
– ”Mukaan tarvittaisiin ehdottomasti uusia innokkaita pelaajia. Vaikkei aiempaa taustaa lajista olisikaan, kannattaa tulla kokeilemaan löytyisikö lajista ”se oma juttu”, houkuttelee naisten päävalmentaja Miia Liukkonen.
 
Laji poikkeaa monesta muusta urheilulajista mm. siinä, että eri pelipaikoilla tarvitaan hyvin erityyppisiä pelaajia niin fyysisiltä kuin henkisiltä ominaisuuksiltaan. Kaikille pituuteen, painoon, ikään tai voimaan katsomatta löytyy varmasti sopiva pelipaikka, joten sen takia ei ainakaan kannata jättää lajia testaamatta.
 
Lajikokeiluilta on suunniteltu nimenomaan lajin uusia kokeilijoita ajatellen, joten lajista ei tarvitse tietää mitään ennakkoon. Tärkeintä on avoin ja ennakkoluuloton asenne. Haasta mukaan myös kaverisi!

Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän