Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncers haastajana kauden avaukseen

31.05.2019

Bouncers aloittaa 10-juhlavuotiskautensa miesten 1-divsioonassa huomenna Lohja United Newland Crusadersia vastaan.

Bouncers lähtee peliin sarjanousijana ja näin ollen on luonnollisesti haastajan roolissa.
UNC:n joukkueessa pelaa paljon tuttuja vastustajia aiemmilta kausilta mm. Lohjan ja Hangon joukkueista. Kirkkaimpina tähtinä vastustajalta löytyy vaahteraliigakokemustakin omaava pelinrakentaja Sebastian Berndtsson sekä amerikkalaiset Greg Robinson ja Kam Harris.

Bouncers saakin olla valppaana sekä Berndtssonin pitkien heittojen, että Kam Harrisin räjähtävien juoksujen kanssa, kun taas Robinson luo varmasti muun miehistön kanssa vuorostaan kovan paineen Mikkelin hyökkäykselle.

Bouncersin uusi kapteenisto joutuukin heti tulikokeeseen kun kausi aloitetaan vieraskentällä. Bouncersin kauden 2019 kapteenit ovat #20 Chris Hall (USA), #86 Henri Heiskanen, #64 Joel Asikainen, #13 Pasi Harmoinen, #37 Jesse Matiskainen sekä #60 Atte Häkkinen.

Bouncers sai vielä kauden avauksen alla kovan kiinnityksen rosteriinsa, kun joukkueeseen siirtyi väkivahva linjamies #70 Kari Partanen Kouvola Indiansista. Lisäksi varmistui, että Mikko Hovi koordinoi Mikkelin puolustusta yhdessä Jyrki Hämäläisen kanssa.

Farmisopimuksen myötä Lohjalla Bouncersin rivejä vahvistavat myös Kouvola Indiansin pelaajat: Henri Kauhanen, Niko Boman ja Markus Partanen.

Poissa kauden avauksesta ovat: Atte Häkkinen, Jesse Matiskainen, Olli Karhu, Eemeli Oksiala, Saku Gadding, Juhana Jurvanen, Lauri Lampinen, Konsta Liikanen, Ville Gummerus, Akseli Pöntinen sekä Samuli Peltonen


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän