Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Kauden avauksesta tappio

07.06.2019

Bouncersin miehet pelasivat historiansa ensimmäisen 1-divisioonaottelun Lohjan Harjun kentällä UNC Crusadersin vieraana.
Erittäin tuulisessa säässä pelattu peli osui koulujen päättäjäispäivälle, joka näkyi poissaoloina molempien joukkueiden kokoonpanoissa.

Peli lähtikin tasaisesti käyntiin ja puolustus pystyi pelin alussa pitämään etenkin UNC:n RB Kam Harrisin kurissa.
UNC kuitenkin pääsi toisella hyökkäysvuorollaan aloittamaan pisteiden teon, kun Sebastian Berdntsson löysi laitahyökkääjä Teemu Lintusen vapaana ja tämä pääsi tekemään pelin avausmaalin. Lisäpisteen Bouncers onnistui blokkaamaan ja näin tilanteeksi 6-0.
Mikkelin hyökkäys kuitenkin yskähteli eikä saanut onnistumisia. Ensimmäisen neljänneksen loppupuolella kuitenkin LB #19 Toni Pylkkänen katkaisi Berdntssonin heiton ja palautti palloa 13 jaardia UNC:n 42 jaardin rajalle. Tästä Bouncers hyökkäys kiitti ja kentällä molemmin puolin palloa uurastanut Bouncersin #20 Chris Hall juoksi hienosti pallon aivan maaliviivan tuntumaan.
Maalin edustalta QB #86 Henri Heiskanen punnersi pallon maaliin QB Sneakilla heti toisen neljänneksen alkuun. Tilanteeksi 6-6 kun myös UNC onnistui blokkaamaan Bouncersin potkun.

Toisella neljänneksellä kotijoukkue kuitenkin onnistui Lintusen ja Rehmosen kopeilla siirtymään 20-6 johtoon ja tämä jäi myös puoliaikatulokseksi.

Kolmas neljännes pelattiin ilman pistesuorituksia.

Neljännellä neljänneksellä näytti jo siltä, että Bouncers nousee vielä taistelemaan ottelun voitosta, kun QB Heiskanen löysi WR # 85 Teemu Puukan heitollaan ja Puukka teki lähes 60 jaardisen TD:n. Mikkelin ilo oli kuitenkin lyhyt, koska kentältä löytyi myös keltainen liina rangaistuksen merkiksi. Maali siis hylättiin ja tämän jälkeen hyökkäys ei löytänyt enempää aseita UNC:n kaatamiseen.
Tuota hyökkäysvuoroa seuranneessa lentopotkussa Bouncers pelasi pehmeästi ja päästi palauttajan aivan maalin tuntumaan, jonka jälkeen Kam Harris pääsi lisäämään kotijoukkueen johtoa. Bouncers kuitenkin onnistui blokkaamaan lisäpisteen ja Chris Hall palautti blokatun potkun maaliin asti kahden pisteen arvoisesti. Tilanne 26-8.
Loppupelissä Mikkelin peli hieman notkahti ja UNC rokotti vielä kahdesti Harrisin ja blokatun lentopotkun muodossa(Lankinen). Lopputulos UNC:lle 40-8.

Bouncersin kausi jatkuu kotipelillä Urpolassa lauantaina 8.6. klo 14 jolloin Bouncersia vastaan asettuu myöskin sarjanousija Pori Bears. Tule kannustamaan kotijoukkue voittoon!
Liput 5 €, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi!
Pelistä voit myös lunastaa kausikortin kotipeleihin hintaan 15 €


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän