Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

LADY BOUNCERS KAMPPAILEE FINAALIPAIKASTA CROCODILESEJA VASTAAN

27.08.2020

Naisten amerikkalaisen jalkapallon 1. divisioonan toinen välieristä nähdään lauantaina 29.8. Mikkelissä, Urpolan tekonurmella, kun emännöivä Lady Bouncers kohtaa uudelleen Seinäjoen Crocodilesit. Tästä pelistä ei jännitysmomentteja puutu, sillä se on raa’asti tulos tai ulos. Välierien voittajat kohtaavat toisensa finaalissa seuraavalla viikolla.

Savon mausteilla täytetty kotijoukkue on paahtanut joka pelissä voitokkaasti runkosarjan ykköseksi asti. Seinäjoen Crocodilesit joutuivat jännittämään sijoitustaan runkosarjassa viime sunnuntai-iltaan, sillä Oulun Northern Lights voitti tiukassa ottelussa Hämeenlinnan Tigersit. Voitollaan Oulu sijoittui runkosarjan kolmanneksi ja Seinäjoki joutui Hämeenlinnan kanssa arvontoihin 4. ja 5. paikoista. Arpaonni suosi Crocodileseja ja runkosarjan 1. sijalla oleva Lady Bouncers pääsee taistelemaan finaalipaikasta 4. sijalla olevaa Seinäjoen Crocodileseja vastaan. Edellinen peli joukkueiden välillä päättyi 36-12 (8-6). Peli oli tiukkaa vääntöä ja sitä on odotettavissa tulevassa pelissäkin.

Ladyjen päävalmentaja Miia Liukkonen kommentoi, että kauden kovimpaan ja tähän mennessä tärkeimpään otteluun on valmistauduttu kuten muihinkin kauden otteluihin: scouttaamalla vastustajaa sekä treenaten ennen kaikkea lisää suoritusvarmuutta jo tähän astiseen vahvaan peruspelaamiseen. Liukkonen korostaakin ottelun ratkeavan suoritusvarmuuteen, sillä voittajaksi selviää joukkue, joka tekee vähemmän virheitä.

Crocodilesin leirissä runkosarjan päätyttyä ovat treenit pyörineet normaalisti. Kovan neljän viikon rutistuksen jälkeen on luonnollisesti otettu treeneissä huomioon myös palautuminen. Edessä olevan välierän ratkaisevaksi tekijäksi Seinäjoelta nostetaan puolustuksen rooli. Crocodilesista kannattaakin ottelussa seurata heidän nälkäistä linebacker-osastoaan. Sekä etenkin alkukauden puolustusta koordinoinutta, kesken kauden paluun kentälle tehnyttä, kokenutta taklausmasiinaa, #30 Johanna Päkkilää.

Bouncersista taasen päävalmentaja Liukkonen vinkkaa tässä ratkaisevassa ottelussa seuraamaan joukkueensa yleistä hienoa fiilistä ja ainutlaatuista joukkuehenkeä. Sitä, kuinka kahden joukkueen, Bouncersin ja Steelersin, yhdistyttyä alkukesästä on kasaan saatu näin upea, yhteen hiileen puhaltava sekä yhtenäinen Lady Bouncers. Tällainen vahva yhteenpelaaminen, jota Ladyt ovat tällä kaudella jo tähän asti näyttäneet, ei ole itsestään selvää kahden joukkueen yhdistyttyä – etenkään näin lyhyellä aikataululla. Töitä on siis paiskittu ja työn tuloksena ollaan joukkueena kamppailemassa finaalipaikasta!

Ottelua selostamaan on saatu legendaarinen, Suomen jenkkifutiksen virallinen tv-ääni, Mika Laurila. Nyt jos koskaan kannattaa tulla katsomaan ja kuuntelemaan jenkkifutispeliä, sillä Laurila pitää kyllä kaikki katsojat tiiviisti ajan tasalla ottelun käänteissä.

Kioski palvelee koko tapahtuman ajan ja sieltä saa niin kylmää kuin kuumaa juotavaa sekä suolaista tai makeaa pikkupurtavaa. Lisäksi myynnissä on myös Mikkeli Bouncersin fanituotteita.

Mikäli et pääse paikan päälle ottelua katsomaan, voit seurata sitä Mikkeli Bouncersin Facebook-liven kautta.

Lady Bouncers – Crocodiles
Lauantaina 29.8. klo 12
Urpolan tekonurmi
Vapaa pääsy


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän