Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Lady Bouncersin kapteenisto julki

28.06.2021

Joukkue äänesti keskuudestaan hyökkäyksen kapteeniksi RB Emilia Kempin. Valmennus täydensi ryhmää OL Kaisu Peuralla ja WR Noora Koposella. Puolustuksen puolelta joukkueäänen sai LB Niina Sutinen, joka sai rinnalleen DL Laura Pekkarisen ja DB Marleena Himasen.

”Kapteeneihin kiteytyy kokemus, älykkyys, fyysisyys, peliäly sekä koko joukkueen luottamus. Jokainen kapteeni on ansainnut C:n rintaansa viemällä joukkuetta eteenpäin omalla persoonallisella esimerkillään ja etenkin edistäen joukkuehenkeä”, toteaa päävalmentaja Anni Laitinen.

Kokemusta Laitisen suojateilta ei ainakaan puutu, sillä yhteenlaskettuna kuusikko on viettänyt lajin parissa jo reilu 45 vuotta.

Mutta mitä mieltä kapteenisto on toisistaan.

#68 Kaisu Peura
#99 Laura Pekkarinen

Hyökkäyksen linjaa centerin paikalta johtava Kaisu kuvailee Luru, Pekka, Pekkis, Pekkarssonia (rakkaalla monta nimeä) seuraavasti; ”Luru on sähäkkä linjamummo, joka treenaa tinkimättömällä tarmolla. Kun Pekkarinen on pelimoodissa on turha jutella mukavia ja söpöjä eläintarinoita, koska vastaukseksi saa murinaa, keskittymisen ollessa 110%. Kentän ulkopuolella kaikki uppoaa paitsi jooga”.

Laura Pekkarinen pohtii hetken ja antaa analyysin puolestaan Kaisusta.

”Kaisu on erinomainen tanhuaja ja hauska kuin mikä. Älykäs kentällä ja sen ulkopuolella. Rauhallinen luonne, mutta tarvittaessa todella pippurinen ja räjähtävä. Kaisu on joukkuekaveri isolla J:llä”.

#92 Noora Koponen
#83 Marleena Himanen

Nooran mielestä  Marleenaa ei sanat riitä kuvaamaan. ”Marre vaikuttaa siltä, että on aina vähän hukassa, mutta siltä hämmentävästi oikeassa paikassa oikeaan aikaan -kentällä ainakin. Seura lämmittää sydäntä ja jutut virkistää mieltä. Marre luo hyvää fiilistä ympärilleen”.

”Noora Koponen on sairaan taitava ja vastuullinen, varma suorittaja kentällä. Ennen kaikkea myös huippu tyyppi, esimerkillinen tiimipelaaja ja aurinkoinen persoona”. Esittelee Marleena hyökkäyksen tuulennopeaa Nooraa.

#6 Emilia Kemppi
#26 Niina Sutinen

Emilia ihastelee Niinan omistautumista lajille, onhan takana jo pari muuttoa lajin perässä. ”Niina on säpäkkä pelaaja, jolla hyvä pelinlukutaito. Iskee aina kovaa kun sitä vähiten odottaa, siitä nytkin mustelmia muistona. Luotettava ja ahkera tiimikaveri”.

”Emppu on hyökkäyksen luottopelaaja, periksiantamaton ja esimerkillinen. Ei paljon turhia stressaile, suorittaa silti aina tehokkaasti. Luo ympärilleen hyvää fiilistä ja pitää huolen kaikista omalla sydämellisellä olemuksellaan”. Päättää Niina kapteenisto esittelyn.

Kapteenisto johdattaa joukkonsa luottavaisena kauden avaukseen. Pallo potkaistaan ilmaan Raisiossa 3.7. klo.14. Pelit näet myös Ruudusta. Nautinnollista jefukesää!


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän