Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Naisten joukkue vahvistuu loppukaudeksi

13.08.2021

Farmijoukkue Jyväskylä Jaguarsin 1-divisioonakauden päätyttyä Bouncers saa riveihinsä kokeneita pelaajia. Loppukaudeksi ladyihin liittyy OL Anne Byman, OL Jenni Patana, DL Assi Toivola, DL Iina Tiihonen, LB Kira Jääskä ja LB Maiju Lonka.

Myös Kuopio Steelersissä aiemmin pelannut OL Mari Sulku tekee paluun kentille välivuotensa jälkeen. Tiedustelimme Marilta, mikä sai lähtemään mukaan keltamustiin. ”Olin kuullut Bouncersista todella paljon hyvää joukkueena ja valmennustiimi kuulosti omaan makuun täydelliselle. Pelejä kävin seuraamassa ja tuli innostus lähteä kokeilemaan vieläkö pelaaminen onnistuu.” Parin viikon ajan treeneissä mukana ollut Mari odottaa pelejä ja pelin tuomaa fiilistä. ” Treenit on olleet monipuolisia ja yhteishenki joukkueen kesken on täyttä kultaa. Mut on otettu lämmöllä vastaan ja jo nyt tuntuu että oon osa joukkuetta. Bouncers best!” Toteaa Mari.

OL Jenni Patana sekä LB Kira Jääskä pelaavat molemmat viidettä kauttaan soikean pallon parissa. Naiset pohtivat Jaguarsin menneen kauden olleen tilastojen valossa karu, mutta sitäkin opettavaisempi. Joukkue oli nuori, mutta kauden edetessä peli parani huimasti. ”Oman divarikauden päätteeksi onkin mielenkiintoista lähteä kokeilemaan vaahteravauhtia ja saamaan perspektiiviä omaan tekemisen tasoon. Tietysti odotan myös hyvää pöhinää!” Pohtii Jenni odotuksia keltamustien kanssa pelaamisesta. 12-vuotiaana jenkkifutiksen aloittanut Kira Jääskä lähtee innoissaan kohti vaahteramatseja. ”Uskon että Bouncersissa saan uutta näkökulmaa omaan pelipaikkaan sekä kehityn pelaajana uusien valmentajien ansiosta.”

Nämä mimmit pukevat keltamustat ylleen Lauantaina 14.8. kun Bouncers kohtaa Helsinki Wolverinesin Velodromilla. Kick off klo.15.30, jos et pääse paikalle niin ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän