Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Otteluennakko Lady Bouncers – West Coast Phoenix

11.05.2022

Naisten Vaahteraliiga käynnistyy tulevana viikonloppuna kaikilla kuudella liigan joukkueella. Mikkelin Lady Bouncers pääsee aloittamaan oman urakkansa kotiviheriöltä, kun sunnuntaina 15.5. vääntöön avauspisteistä liittyy West Coast Phoenix Raisiosta.

Myös tulevalla kaudella Vaahteraan mennään Mikkelistä ja Kuopiosta savolaisen yhteistyön voimin, unohtamatta farmijoukkue Jyväskylä Jaguarsia. Harjoituskausi on sujunut mm. valmentajamuutoksista huolimatta nousujohteisissa merkeissä. Vain muutama viikko ennen kauden alkua joukkueen peräsimeen hyppäsi Kuopio Steelersin Isaak Marshall.

Marshall näkee monia käänteitä sisällään pitäneen off seasonin kokonaisuudessaan positiivisena kokemuksena: ”Pelaajat ovat saaneet upeita mahdollisuuksia imeä oppia kokeneiden katseiden alla ja niin Eric (Slivoskey) kuin Rubenkin ( Contreras) on tuonut omaa osaamistaan joukkueelle” tuore päävalmentaja ynnää.

Pyydettäessä nimeämään ratkaisupelaajia ensimmäisen ottelun osalta, Marshall arvelee, että heti ensimmäisestä pelistä alkaen vastuunkantajiksi joukkueesta nousee varmasti monille tuttuja kasvoja, mutta nostaa seurattavien pelaajien listalle myös potentiaalisena yllättäjänä lahjakkaan 23 Milla Korhosen, joka on kunnostautunut myös U20 -kentillä.

Ensimmäisen kierroksen vastustajaa Marshall kuvaa hieman mysteeriksi. ”On aina haaste lähteä otteluun tietämättä mitä odottaa vastapuolelta” Marshall pohtii. ”Viime vuonna WCP teki vastaamme isoja pelejä nimenomaan heittäen. Koetetaan kitkeä vastaavat tässä kohtaamisessa pois”.

Myös WCP:n sivurajalla on tapahtunut muutoksia. Tulevalla kaudella joukkueen päävalmentajana nähdään Mikko Ranta-aho. Rosterissa on edelliskausilta tuttuja nimiä höystettynä uusilla vahvistuksilla. Pelinrakentajana jatkaa #1 Ronja Sulin, jolta löytyy kättä myös pitkiin linkoihin, joten Bouncersin takakenttä saa olla varpaillaan. Samaa tarkkaavaisuutta vaaditaan maajoukkueen oviakin kolkutelleen laitahyökkääjä #89 Sanni Heikkisen kanssa. West Coast Phoenix on tunnettu väkivahvasta linjastaan, joten helpolla ei kentän keskelläkään jaardeja suuntaan tai toiseen tule irtoamaan.

Joukkueiden keskinäiset kamppailut kääntyivät edelliskaudella savolaisten hyväksi, mutta mitään läpihuutojuttuja kohtaamiset eivät missään nimessä olleet. Kumpi astelee Urpolan tekonurmelle valmiimpana kauteen? Pelin kick off klo 14.

Naisten Vaahteraliigan otteluihin voi ostaa pääsyliput netistä, osoitteesta lippu.f. Lippujen hinta Lady Bouncersin kotipeleihin on 6€ + käsittelymaksu 1,50€/tilaus. Lippuja kotiotteluihin pystyy ostamaan myös paikan päältä (á 7€). Ensimmäisessä kotiottelussa 15.5. voi lunastaa itselleen myös kausikortin (á 30€), jolla pääsee nauttimaan kaikista runkosarjan kotiotteluista.

Naisten Vaahteraliigan ottelu näytetään myös Ruutu+ -palvelun kautta.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän