Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Otteluennakko Lady Bouncers – Saints

21.05.2022

Karstat on saatu joukkueiden koneista poistettua ensimmäisen kierroksen myötä, joten odotettavissa on toisena peliviikonloppuna varmasti astetta varmempaa peliä ja hiotumpia kuvioita kaikkien joukkueiden osalta.

Lady Bouncers pääsee jatkamaan otteidensa esittelyä tutulla Urpolan tekonurmella kotiyleisölleen. Sunnuntaina vierailijoiksi saapuu Saints Tampereelta.

Vaahteraliigan avauskierroksella Saints kirjautti pisteet omiin nimiinsä selkein numeroin 44 – 28 (22 – 6) sarjanousija Lionessesiä vastaan ja pitää tällä hetkellä nimissään sarjan kärkipaikkaa. Bouncers puolestaan väänsi pisteistä West Coast Phoenixia vastaan maltillisemmin, jättäen kuitenkin pisteet Mikkeliin 14 – 0 (14 – 0) lukemin. Bouncers on sarjataulukossa ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla kolme.

Saintsin Lotta Ahonen #4 ja Suvi Mikkonen #10 kirjauttivat ensimmäisen kierroksen ottelussa touchdowneja nimiinsä, mutta loistivat myös muuten pallon kiinniottotilastojen kärjessä. Bouncersin takakentän avaimet peliin lienevätkin kyseisten jefuttarien silmällä pitäminen. Heittorallia lienee ylipäätään tamperelaisten osalta paljon luvassa, jos pelikirjan sivuja käännellään samaan malliin kuin edellisessä ottelussa. Bouncersin puolella edellisen kamppailun maalitehtailusta vastasi työmyyrä Emilia Kemppi #6. Niina Sutinen #26 puolestaan osoitti potkuvarmuutta tähtäämällä lisäpisteet onnistuneesti haarukkaan. Keltamustien leirissä pelikutsut jakautuivat tasaisemmin juoksujen ja heittojen suhteen, jonka linjan voidaan olettaa jatkuvan Saintsiakin vastaan. Bouncersin vahvuutena onkin nimenomaan monipuolisuus, vaikka joukkue onkin tunnettu fyysisestä vahvasti juoksuun nojaavasta pelityylistään, on heittopeli kulkenut aina rinnalla tärkeänä hyökkäyksen elementtinä – unohtamatta kikkapelejä. Kotijoukkueen puolustuksen linja väläytteli otteitaan jo WCP:tä vastaan ja Saintsin pelinrakentaja Emilia Rädylle 1 onkin odotettavissa todella aggressiivista painetta. Takakentän taklauskuningattaruuden ja samalla koko joukkueen taklaustilaston vei edellisessä pelissä nimiinsä Anni Pajunen #14.

Säilyykö Saintsin sarjajohto vai saadaanko kärkeen kenties savolaisväriä? Kuka nousee touchdownrohmuksi, kuka ottaa puolustuksen puolella kentän haltuun? Se nähdään sunnuntaina, ottelun kick off klo 14. Liput otteluun saa näppärästi Lippu.fi:n kautta https://www.lippu.fi/artist/vaahteraliiga/naisten-vaahteraliiga-2022-3136165/ tai paikan päältä otteluun saapuessa. Kaikki naisten Vaahteraliigan ottelut näytetään myös Ruutu+ -palvelussa, vaikkakin jenkkifutis on aina parasta paikan päällä!


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän